Shoppen

Culidelight opent haar 1ste "flagship store" in ’t Gooi

Er is een overduidelijke behoefte aan een nieuwe vorm van duurzaam eten. Mede door de vergrijzing, het bewust gezonder willen eten, de individualisering, het tegengaan van voedselverspilling en de participatiestaat is er een alternatief voor het huidige voedselaanbod nodig. Hier speelt Culidelight op in. Culidelight gebruikt geen conserveringsmiddelen, geen onnodige additieven en geen slechte E-nummers. Culidelight betekent: eerlijke maaltijden van restaurantkwaliteit in een handomdraai op ieders tafel.
risotto
Tweeverdieners met kinderen, drukke eenoudergezinnen, actieve 50- en 65-plussers; iedereen die wil genieten van ieder moment van de dag en niet telkens wil of kan inkopen, voorbereiden en koken, heeft met Culidelight een fantastisch alternatief in de diepvries liggen. Binnen 5 minuten in een pannetje verwarmd, binnen 10 minuten uit de magnetron of binnen 45 minuten uit de oven op de tafel. Genieten van een (h)eerlijke maaltijd met het gezin, familie of gezellig met vrienden. De consument koopt kwaliteit en tijd, want wij hebben alles al gedaan; behalve natuurlijk het opwarmen!
Sfeer Culidelight
De maaltijden worden via een webshop en via winkels verkocht. De winkels zijn fris en helder met 10 à 15 diepvrieskisten. Op de wanden staan logo’s, spreuken en afbeeldingen van de gerechten. Buiten de winkel wordt de consument aangetrokken door windbanners, proefsessies en een herkenbare externe winkeluitstraling. Op internet zijn alle gerechten duidelijk en uitgebreid te bestuderen zodat de koper zich goed kan oriënteren. Culidelight gaat ook als eerste diepvriesmaaltijden via de post verkopen, met behulp van koudijs verpakking, zodat de maaltijden gegarandeerd 48 uur onder de -24 graden blijven. Overal te bezorgen of af te halen, gemakkelijk toch en ZEER 2015 -en ver daarna, we gaan geschiedenis schrijven.

De Gooische Tam Tam, organiseerd in samenwerking met Culidelight, de vestigingsplaats competitie van de 1ste “Culidelight flagship store”
pasta
Culidelight gaat starten in ’t Gooi. Door te doneren of investeren in Culidelight, via doorgaan.nl van de Amersfoortse, bepaal jij in het ’t Gooi waar Culidelight haar 1ste vestiging opent, in Bussum of in Laren. Er zijn mooie rewards en tegenprestaties voor iedere participatie vanaf 15 euro. Je investeert nu, maar betaalt pas bij het behalen van het doel.
Dit zijn de spelregels:

1. Daar waar de meeste investeringen vandaan komen, uit Bussum of uit Laren, zal Culidelight haar 1ste flagship store open
2. Zet bij je investering een B (Bussum) of een L (Laren) achter je naam, en wij houden de score bij
3. Alleen als we de 75.000 euro ophalen via de landelijke crowdfunding actie, gaan we de competitie resultaten bekend maken
4. Iedere week zal de tussenstand worden gecommuniceerd via de Gooische Tam Tam

We kijken uit naar de opening van Culidelight! Iedereen die participeert uit ’t Gooi wordt sowieso uitgenodigd voor het openingsfeest of dit nu in Bussum of in Laren is. We hopen jullie snel te ontmoeten met Culinaire groet het Culidelight team.

 

11 mei 2015

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Nieuws
Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.