Shoppen

CULIDELIGHT op de Huizerweg in Bussum

“Authentieke, trendy & gezonde maaltijden voor jong en oud” is een nieuw, verrassend en innovatief webshop- en winkelconcept dat 1-, 2- en 4- persoons maaltijden verkoopt van hoogwaardige restaurantkwaliteit.
Culidelight(logo-clear)16-08
Culidelight is ontstaan uit het idee dat de kant-en-klaarmaaltijden uit de supermarkten als niet lekker en ongezond worden ervaren. Daarnaast zijn andere “out of home” concepten als thuisbezorgd.nl duur en is het geen alternatief voor de dagelijkse avondmaaltijd.

Er is een overduidelijke behoefte aan een nieuwe vorm van duurzaam eten. Mede door de vergrijzing, het bewust gezonder willen eten, de individualisering, het tegengaan van voedselverspilling en de participatiestaat is er een alternatief voor het huidige voedselaanbod nodig. Hier speelt Culidelight op in. Culidelight gebruikt geen conserveringsmiddelen, geen onnodige additieven en geen slechte E-nummers. Culidelight betekent: eerlijke maaltijden van restaurantkwaliteit in een handomdraai op ieders tafel.

Tweeverdieners met kinderen, drukke eenoudergezinnen, actieve 50- en 65-plussers; iedereen die wil genieten van ieder moment van de dag en niet telkens wil of kan inkopen, voorbereiden en koken, heeft met Culidelight een fantastisch alternatief in de diepvries liggen. Binnen 5 minuten in een pannetje verwarmd, binnen 10 minuten uit de magnetron of binnen 45 minuten uit de oven op de tafel. Genieten van een (h)eerlijke maaltijd met het gezin, familie of gezellig met vrienden. De consument koopt kwaliteit en tijd, want wij hebben alles al gedaan; behalve natuurlijk het opwarmen!

Het concept is al meer dan tien jaar een bewezen succes in Engeland. Daarom wil Culidelight dit concept introduceren in Nederland: authentieke, trendy & gezonde maaltijden voor jong en oud.

Het idee:

De klant heeft met Culidelight een ruime keuze uit diverse maaltijden (in eerste instantie 55 maaltijden en 10 kindermaaltijden) van verschillende landen, streken en verschillende culturen. Daarbij wordt steeds het assortiment gewisseld. Ook gaan we 1 & 2 sterren-chefs uitnodigen die het assortiment zullen aanvullen. Dit alles naast de seizoensmaaltijden. Er zijn tevens biologische, glutenvrije, vetarme (<14 gram), (meer) vegetarische, lactosevrije, caloriearme (< 400 kcal) en zoutarme (natrium) maaltijden beschikbaar.

Het concept:

De maaltijden worden via een webshop en via winkels verkocht. De winkels zijn fris en helder met 10 à 15 diepvrieskisten. Op de wanden staan logo’s, spreuken en afbeeldingen van de gerechten. Buiten de winkel wordt de consument aangetrokken door windbanners, proefsessies en een herkenbare externe winkeluitstraling. Op internet zijn alle gerechten duidelijk en uitgebreid te bestuderen zodat de koper zich goed kan oriënteren. Culidelight gaat ook als eerste diepvriesmaaltijden via de post verkopen, met behulp van speciale verpakkingen, zodat de maaltijden gegarandeerd 48 uur onder de -24 graden blijven. Overal te bezorgen of af te halen, gemakkelijk toch en ZEER 2015 -en ver daarna, We gaan geschiedenis schrijven!

13 december 2015

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Nieuws
Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.