Agenda, Nieuws

Brocante zomermarkt voor Elk Gooisch Matras

Brocante Zomermarkt

Op zaterdag 1 juli wordt er een Brocante Zomermarkt georganiseerd onder de Plataan aan de Piet Heinlaan in Bussum. Dit is bij het oude schoolgebouw tegenover nummer 23, naast de Apotheek Bussum Zuid. Het wordt zo’n markt waar je nog echte schatten kunt tegenkomen. Van Boeddhabeeldjes tot opgeknapte meubels door Dynamiek in Antiek.

Syrische hapjes en… de nieuwe Gooische Tam Tam Magazine!

Heb je al genoeg spullen, dan kom je gewoon gezellig voor de heerlijke Syrische hapjes van Food bazar Najjar! Bovendien krijgt elke bezoeker een exemplaar van de gloednieuwe Gooische Tam Tam Magazine, het zomernummer! Met daarin een wel heel bijzondere Tamtammer…

Kom maar op met je matras

De Brocante Zomermarkt wordt gehouden van 11.00 tot 14.00 uur. De volledige opbrengst komt ten goede aan Elk Gooisch Matras Komt Van Pas. En heb je teveel spullen? Dan is Elk Gooisch Matras altijd erg blij met je inbreng. Dat kan dan weer op een ander moment. Meer informatie hierover lees je op www.nieuwinhetgooi.nl en op de Facebookpagina van Elk Gooisch Matras! Er is vooral behoefte aan dekbedden, kussens, tafels, stoelen, banken en bedden, maar ook aan PC’s & laptops!

Gedeeld
23 juni 2017

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.