Nieuws

Blaricum viert in december 200-jarig bestaan

Blaricum 200 jaar

Dit jaar bestaat de gemeente Blaricum 200 jaar. En daar wordt niet onopgemerkt aan voorbij gegaan. Om dit bijzondere jubileum te vieren, organiseert de gemeente in de week van vrijdag 11 tot en met woensdag 16 december verschillende activiteiten voor jong en oud. Het Oranjeweitje wordt het decor van de feestweek, daar komt een heuse spiegeltent.
gemeente-blaricum, Blaricum 200 jaar
Het belooft een fantastische week te worden met op vrijdag en zaterdag een kerstmarkt en zaterdagmiddag een wijnproeverij. ’s Avonds kunnen de voetjes van de vloer op livemuziek van de Ramblers. Dit orkest bestaat al sinds 1926 en is het oudste nog optredende dansorkest ter wereld.

Ook op zondag is er een kerstmarkt en het Activiteitenfonds organiseert een spectaculaire kerstmannenrun, er zijn optredens van koren en een lezing van de Historische Kring over 200 jaar Blaricum.

Maandag krijgen de ouderen een leuke en gezellige middag aangeboden. ‘s Avonds transformeert de spiegeltent tot bioscoop en kan gekeken worden naar een prachtige film over 200 jaar Blaricum. Aansluitend staat er een familiekerstfilm op het programma.

Woensdagmiddag is de jeugd tot en met 11 jaar aan de beurt en zijn er onder leiding van de Scouts verschillende activiteiten. ’s Avonds is er een spetterend programma voor de jeugd van 12 tot en met 18 jaar.

Hou de officiële Facebook pagina van de gemeente Blaricum in de gaten. Hier verschijnt alle informatie over de feestweek.

27 oktober 2015

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.