Agenda, Food & Drinks, Kinderen, Nieuws

Bier & Appelsap Festival buiten in de kuil

Aanstaande donderdag 25 mei, Hemelvaartsdag, kun je naar Paviljoen buiten in de kuil voor het eerste Bier en Appelsap Festival. Een feest voor het hele gezin, met stoere activiteiten, heerlijk eten en drinken in de mooie natuur van Lage Vuursche. De Kuil van Drakensteyn is een open plek in het bos, waar je volop kunt genieten van de natuur en waar kinderen hun gang kunnen gaan.

bier & appelsap

Voor klein en groot

Het programma zit bomvol leuke activiteiten voor allerlei leeftijden. Van een muziekworkshop en knutselen voor de allerkleinsten tot stoere activiteiten als Bubbel bal, hutten bouwen en vliegers maken voor de wat grotere kinderen. Professor Loep is er met de Grote Bende van het Bos, met wie kinderen lekker kunnen timmeren en zagen. Stap met het hele gezin in de huifkar, waag een dansje in de Silent Disco of wandel mee met de boswachter van Staatsbosbeheer en ontdek het bos van een andere kant. Van de helling wordt een waterglijbaan gemaakt, dus ook aan de verkoeling is gedacht. In het Paviljoen en op het terras kun je terecht voor heerlijke food & drinks.

Toegang tot het terrein is gratis. een passe-partout voor alle activiteiten kost € 7,50 voor kinderen en € 6,- voor volwassenen. Meer informatie kun je vinden op www.bierenappelsap.nl of www.buitenindekuil.nl.

Gedeeld
22 mei 2017

Door

Sarah Saarberg Hoofdredacteur Gooische Tam Tam


Like Ons Op Facebook
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.