Food & Drinks

18 april Voorjaarsproeverij bij Wijnkoperij de Gouden Ton Laren

Elk jaar  organiseren wij in Laren een overzichtsproeverij met de aanwezigheid van een aantal van onze wijnproducenten. Wijnkoperij de Gouden Ton werkt samen met 150 leveranciers vanuit de wereld met exclusiviteit voor  Nederland. Speciaal voor deze dag zijn de volgende producenten voor u overgekomen naar Nederland om hun wijnen te presenteren!
VoorzijdeProeverij
De volgende topproducenten geven acte de presence; Weingut Heinrich (Oostenrijk), Weingut Fritz Wieninger (Oostenrijk), Bodegas Terras Gauda (Spanje) en Montenidoli (Italië)

Vanaf 14.00-18.00u bent u  welkom om een grote selectie nieuwe en bekende wijnen te proeven. Tevens geven de wijnboeren op twee tijdstippen een wijncollege van een uurtje, ideaal voor een uitgebreidere kennismaking.

Let op, voor deze twee sessies hebben we maximaal 12 plaatsen, dus wees er snel bij. Er zijn geen kosten aan verbonden en wij verloten ook nog eens twee fantastische wijnpakketten ter waarde van 125,-! Aanmelden kan via laren@degoudenton.nl

Voor de lekkernijen kunt u de beste zalm proeven, onder andere RED WOOD en uitaard ontbreekt de kaas van Thamar uit Laren ook niet! Ook presenteren wij u onze nieuwste wijngadget van het jaar, namelijk de CORAVIN! Het ideale systeem om wijn uit te schenken zonder de kurk eruit te halen.

Uiteraard kunt u enkel deze dag profiteren van fantastische aanbiedingen!

Graag proosten wij samen met u op een mooi wijnseizoen!

Jeroen Blom en Yuri Koster

3 april 2015

Door

Christian de Beer Uitgever en oprichter van de Gooische Tam Tam


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Facebook
Facebook Pagelike Widget
Over de Gooische Tam Tam
De Gooische TamTam is het grootste en populairste platform in het Gooi, voor alle leuke nieuwtjes, horeca, winkels, ondernemers en events in ‘t Gooi en omstreken.

Doormiddel van verschillende rubrieken, zoals agenda lifestyle en nieuws uit bereikt de Gooische TamTam per maand ca. 50.000 bezoekers, 18.000 Facebookers, 4000 Twitteraars, 2500 Google+ en 2000+ Linkedin contacten afkomstig uit ‘t Gooi.